RETUR

Ret til annullering og refundering af dine penge
Som forbruger har du fortrydelsesret på 30 dage, som beregnes fra den dato du modtager din vare. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage og har du bestilt forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, beregnes fristen fra den dag af, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har fra modtagelsesdagen har 30 dage frem, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@eyedecide.dk. Du kan ikke fortryde købet, uden at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i samme ordre.

Returnering
Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug, hvis den skal sendes retur. Hvis du inden for de 30 dages fortrydelsesret giver os besked om at du fortryder dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Vi betaler returneringen af din varer, men så snart du har sendt pakken retur, er det dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand ved retur
Du hæfter kun for eventuel forværring af varens værdi, som skyldes en anden parts håndtering, end hvad der er nødvendigt for at konstatere varens kvalitet, egenskaber og funktion.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er gyldigt for returnering, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, underordnet af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler at du sender din vare retur i original emballage. Mangler du den originale emballage, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, vil du få dine penge tilbage. Er varen værdiforringet, fratrækker vi beløbet, du selv hæfter for. Vi refunderer alle betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger - dog ikke ekstra leveringsomkostninger, i tilfælde af du har valgt en anden form for levering, end den billigste standardlevering vi selv tilbyder. Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din vare. Vi refunderer pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet bliver aftalt.

Returneringer sendes til:

RECREE
ATT: Eye Decide
Vestergade 100
8660 Skanderborg

+45 71 997 911