SENSOMMER SALE 20%

PERSONDATAPOLITIK

Sådan behandler vi dine persondata
Oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands-virksomheder ved EU's nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 trådte EU's persondataforordning i kraft og i den forbindelse er RECREE forpligtet til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer RECREE kun almindelige persondata som vi har brug for til at oprette dig som kunde og til at kunne administrere kundeforholdet. Når du oprettes som kunde hos os, behandler RECREE, som dataansvarlig, dine oplysninger i henhold til EU's persondataforordning.

Data der indsamles for at kunne behandle din bestilling:
- Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til en 3. part, men de kan dog også tilgås af vores nødvendige samarbejdspartnere som f.eks fragtleverandører og økonomisystem. 

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

  • Quickpay (Håndtering af betalingskort)
  • Pakkelabels (Håndtering af forsendelse og fragt)
  • Snapchat Pixel 
  • postnord (Håndtering af forsendelse og fragt)
  • Dinero (Bogføring af bilag og regnskab)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook & Instagram (Annoncering)
  • Klayvio (Udsendelse af nyhedsbrev)
  • Tawk.to (chat funktion)
  • LensAdvizor (indkøbskurv)

Hvad bruger vi personlige oplysninger til?

Vi bruger data til at kunne udnytte den bedste service til dig online på vores side. Det giver muligheden for at deltage i serviceydelser, som fx hvis du tilmelder dig konkurrencer eller kampagner online. Vi bruger dine data til at sende dine varer ud til dig, samt for at kunne yde kundeservice i forbindelse med køb. Du har altid mulighed for at få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret. 

Du har ret til at blive slettet
Databeskyttelsesreglerne giver dig ret til at få indsigt i de oplysninger vi behandler. Du har ret til at få urigtige oplysninger rettet. Du har i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysninger om dig, inden vores almindelige generelle sletning efter 5 år finder sted.

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører jf. bogføringslovens kapitel 5 §10 stk. 1:

”§ 10. 1) Den bogføringspligtige skal opbevare regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Opbevaringen skal ske på en måde, som i hele opbevaringsperioden muliggør en selvstændig og entydig fremfinding af det pågældende regnskabsmateriale.”

Du har ret til indsigt
Som kunde har du ret til indsigt i vores lovlige behandling af dine data og hvad vi bruger dem til. Henvendelse om indsigt skal ske til:
info@recree.dk
Enmefelt: GDPR
Tekst: Navn + telefonnummer og ‘sletning af data’

Ved at være fortsat kunde eller ved at oprette sig som kunde hos RECREE, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk