BLACK NOVEMBER 25% PÅ ALT (fratrækkes ved kassen)

OM OS
VORES HISTORIE

RECREE er en dansk virksomhed etableret 2019 i København, med det formål at lave stilrene og prisvenlige, miljøvenlige briller og solbriller.

Vores formål er at skabe et fællesskab hvor vi alle kan bidrage til at sikre jordens miljømæssige fremtid. Dette gør vi, blandt andet ved at vise at bæredygtighed og mode sagtens kan gå hånd-i-hånd. 

Ideen om RECREE kom ud fra flere rejser, hvor vi fik en øjenåbner for hvor meget plastik der ligger i havet, i kysterne og på land. Synet af alt det plastik affald, der hober sig op, motiverede os til at finde en løsning på hvordan vi kunne omdanne det spildte affaldsplastik til noget brugbart.

Vi har arbejdet hårdt på at finde den bedste løsning og efter flere måneders produktudvikling, har vi lavet vores første kollektion af miljøvenlige briller og solbriller, der samtidige med at være bæredygtige, har et stilfuldt design. Derudover, gik vi meget op i at det skulle være prisvenlige produkter, således hver og en kan være med til at gøre en forskel for miljøet.

OM OS